Afla secretul succesului lui Andi.

Prenume: Andi
Nume: Moisescu

Enumera 3 trasaturi de caracter pe care crezi ca trebuie sa sa le aiba o persoana pentru a fi de succes. Argumenteaza-ti alegerea.

Din experienta mea de pana acum, as incepe cu ambitia. La succes nu se ajunge deloc usor si in absenta ei ai putea fi tentat sa abandonezi de multe ori. As adauga disciplina, fara de care nu cred ca se poate ajunge prea departe. Peste toate astea as pune umorul, pentru ca asa cum spunea un intelept, riscul cel mai mare al omenii e sa se ia prea-n serios.

Ai o persoana care te-a inspirat de-a lungul drumului tau? Cine?

Am mai multe persoane care m-au inspirat sau continua sa ma inspire. De la fiecare am invatat cate ceva, fiecare si-a pus, chiar fara sa stie amprenta asupra mea. Incepand cu familia, continuand cu prietenii apropiati si incheind cu profesionistii pe care-i admir. 

Ce calitate apreciezi cel mai mult la un partener profesional?

Doua calitati ma intereseaza in egala masura. Valoarea profesionala si corectitudinea. Nu pot renunta la niciuna dintre ele.

Care este cartea pe care ai reciti-o oricand si pe care ai recomanda-o oricui?

Incerc sa aleg rapid una dintre ele, extrem de actuala. „The element”, de Ken Robinson, un real manifest pentru creativitate.

Care este cel mai dificil obstacol peste care a trebuit sa treci pe drumul tau?

Nu stiu daca a fost cel mai dificil, dar primele 6 luni in televiziune, in care nu intelegam nici ce se-ntampla cu mine si nici de ce, chiar au reprezentat un obstacol. E o meserie complexa pe care ma straduiesc in continuare s-o invat. Chiar daca de atunci au trecut 20 de ani.

Daca ar fi sa calatoresti in timp, in ce an te-ai intoarce si pe cine ai cauta?

Mi-ar placea sa-l caut si sa-l intalnesc pe Caragiale.

3 lucruri care nu-ti lipsesc niciodata din masina:

Incarcatorul de telefon, servetelele si apa.

Combustibilul ambitiei tale este

Dorinta de a fi in fiecare zi mai bun.

Cand simti ca ramai in pana de idei, iti gasesti inspiratia in

Absolut orice misca in jurul meu. De la oameni, carti, muzica si filme, la lucruri si experiente.

Ce sfat ti-ai fi dat daca te-ai fi intalnit acum 10 ani?

Asculta-ti intuitia.

Vrei sa mergi si tu pe urmele celor mai buni?

Incepe o noua calatorie si inscrie-te pentru o experienta exclusiva alaturi de ambasadorii Mercedes-Benz! Convinge-ne ca poti merge pe urmele celor mai buni si poti deveni protagonistul primului show online din Romania semnat Mercedes-Benz.

>  Vreau sa ma inscriu