Descopera ce o motiveaza pe Camelia.

Prenume: Camelia
Nume: Potec

Enumera 3 trasaturi de caracter pe care crezi ca trebuie sa sa le aiba o persoana pentru a fi de succes. Argumenteaza-ti alegerea.

Tenacitate, pentru ca de multe ori iti va veni sa renunti, dar este extrem de important sa nu te lasi niciodata batut. Cea mai mare competite o ai cu tine insuti. Alte trasaturi importante mi se par pasiunea si simtul umorului. Pasiune pentru ca, daca nu iti place ce faci, nu vei putea face performante in acel domeniu si simtul umorului pentru ca, daca te iei prea tare in serios, de fapt iti pui singur piedici.  

Ai o persoana care te-a inspirat de-a lungul drumului tau? Cine?

Nu pot vorbi despre o singura persoana, pentru ca inspiratia mea a venit in primul rand din partea familiei: din partea tatalui mei, a mamei mele si, bineinteles, din partea fratelui meu, Alexandru. Au fost tot timpul cei mai mari sustinatori ai mei si datorita lor pot spune ca am inceput inotul. Desigur, ii apreciez foarte mult si pe cei care mi-au fost alaturi in calatorie: antrenori, profesori, colegi. Toti au contribuit, intr-un fel sau altul, la realizarile mele.

Ce calitate apreciezi cel mai mult la un partener profesional?

Autenticitatea. Este aproape imposibil sa lucrezi cu oameni care nu-ti sunt sinceri.

3 lucruri care nu-ti lipsesc niciodata din masina:

Incarcatorul telefonului mobil, o sticla cu apa plata si o pereche de incaltari de rezerva (sport, casual sau cu toc). Imi place foarte mult sa calatoresc si o fac destul de des. :)

Combustibilul ambitiei tale este:

Sustinerea familiei, sansa de a-i motiva la randul meu pe altii si dorinta de a duce intodeauna la bun sfarsit obiectivul propus

Cand simti ca ramai in pana de idei, iti gasesti inspiratia in:

Calatorii. Condusul pur si simplu ma relaxeaza si ma pune intr-o stare calma, in care mi-e mult mai usor sa-mi gasesc gandurile.

Ce sfat ti-ai fi dat daca te-ai fi intalnit acum 10 ani?

Sa ai incredere in propriile forte!

Vrei sa mergi si tu pe urmele celor mai buni?

Incepe o noua calatorie si inscrie-te pentru o experienta exclusiva alaturi de ambasadorii Mercedes-Benz! Convinge-ne ca poti merge pe urmele celor mai buni si poti deveni protagonistul primului show online din Romania semnat Mercedes-Benz.

>  Vreau sa ma inscriu